De ce ne-ai alege?

Suntem focusați nu doar să ducem un curs la bun sfârșit, ci să trecem participantul printr-un program de training și coaching care să îl facă mai bun, nu doar pentru compania la care lucrează acum, ci și în viața lui personală. 

De aceea, noi nu oferim doar traininguri – oferim o schimbare reală.

Vezi mai jos de ce ne-ai alege.

Cu ce diferă cursurile TTH?

Înțelegem că nu totul este negru și alb – în lucrurile ce ne înconjoară mai sunt și tente de gri. Este în special valabil în domeniul afacerilor, unde o multitudine de culturi, presiuni și factori externi îngreunează comunicarea în echipă, îngreunează atingerea rezultatului dorit. De aceea, noi nu oferim doar traininguri – noi oferim o schimbare reală.

În primul rând, ne cunoaștem, iar în următorul pas, înțelegem businessul în întregime. Apoi, creăm un curs special pentru tine. Când totul este pregătit, livrăm efectiv programul. Ulterior, raportăm și evaluăm activitatea de la curs. Nu în ultimul rând, oferim suport și follow-up.

Roma nu s-a construit într-o singură zi, la fel cum activitatea eficientă într-o companie nu se obține după un singur curs. Prin urmare oferim suport si follow-up.

Program de training
vs
acțiuni izolate

Cum spuneam, nu credem în minuni. Știm sigur că nu există bagheta magică și îți spunem asta cinstit, din respect față de compania ta și față de banii pe care vrei să îi investești în training. După ce mergi o singură zi la sala de fitness, seara, în oglindă, sigur nu vei vedea un om cu “pătrățele”. Dar dacă mergi două-trei luni, zilnic… la un moment dat, în oglinda se vor vedea “pătrățelele” mult dorite. 

Așa credem și noi: un program de training care să conțină puține cursuri de sală și multe interacțiuni 1:1 va face ca omul vostru să înțeleagă și să aplice lucrurile pe care vi le doriți atât de mult.

On Court Coaching

Adevărul este că nu există niciun job perfect – de la artiști, la ingineri, la terapeuți – absolut oricine se poate concentra pe aspectele mai puțin plăcute ale jobului. La fel cum ar putea, dimpotrivă, să se concentreze pe aspectele plăcute.

On court coaching este un concept ce combină empatia, înțelegerea și calmul unei ședințe de coaching cu asertivitatea, sinceritatea și implicarea unui antrenor de sport de performanță. Împreună cu angajatul, despicăm firul în patru și discutăm „pe bune” – ce funcționează, ce nu, cum schimbăm ca să fie mai bine. Nu primim medalii și sponsorizări de la Nike, însă ne asigurăm că efortul “de pe teren” duce la rezultate pozitive pentru companie.
Însă așa cum ziceam la început, nu există perfecțiune – așa că cel mai important, probabil, e să învățăm să găsim motivația și entuziasmul fiecărei zi la job, să facem din situația actuală cea mai bună experiență posibilă.

Cei din prima linie sunt cei care vor dicta viitorul businessului tău.
Investițiile uriașe în marketing se dovedesc inutile atunci când clientul are o experiența negativă cu cei din prima linie – call center, ghișeu, stand și așa mai departe.

Blue collar

Credem că imaginea companiei e dată, în primul rând, de omul care e la casa de marcat, la standul de preparare, la biroul din bancă, la tejgheaua recepției hotelului sau a clinicii medicale, sau în teren, vizitând clienții tăi. 

Acești oameni sunt ținta noastră principală. Sunt mulți, au grade diferite de pregătire și engagement, sunt răspândiți în locații sau în zone. Sunt dornici de atenție, de pregătire, sunt dornici să își spună ideile și observațiile despre cum se pot face lucrurile mai bine. Noi suntem cei care ajungem la ei. Suntem cei care explorăm resursele lor interne și facem tot posibilul ca să le maximizăm.

Suntem Myth Buster-ii care le demolăm “folclorul de companie” care le frânează performanța și dezvoltarea. Suntem cei care îi pregătesc fix pe lucrurile la care au cea mai mare nevoie de îmbunătățire. Suntem cei care lucrăm cot la cot cu ei ca să vedem cum pot să performeze mai bine.

Real hub
for
real results

Am spus-o și o mai spunem – ne pasă de rezultate – pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung. De aceea, în urma colaborării, oferim două beneficii unice:

1. Un adevarat Hub care integrează instrumente de training și non-training (de la cursuri la consultanță în cultura organizațională, de la coaching la competiții interne, de la recrutare la concepere de proceduri). Toate aceste instrumente, folosite cu focus fix pe ceea ce au nevoie oamenii și organizația respectivă, vor duce la obținerea unor rezultate mult mai bune și mai stabile. Folosim toate aceste instrumente din „trusa” noastră în așa fel încât participantul la programul nostru să aibă cele mai mari șanse la o dezvoltare sănătoasă și continuă.
Pe scurt, avem „trusa” completă pentru a fi siguri că angajații tăi rămân motivați și ancorați în învățăturile deprinse în sesiunile de training și coaching.

2. Networking-ul e un cuvânt la moda și te cam duce cu gândul la întâlnirile acelea în care ții un pahar în mână, te plimbi printr-o sală și faci schimb de cărți de vizită. Ei bine, noi credem că el poate reprezenta altceva: agregarea unei rețele de companii faine și oameni faini care produc lucruri și servicii de calitate, care au încredere unii în ceilalți și care cunosc și folosesc cu încredere și bucurie serviciile și produsele celorlalți.

Ne plac oamenii faini și de asta ne-am dedicat viața lucrând cu și pentru ei. De aceea, credem că e bine să creăm relații între clienții noștri – asta construiește o rețea a oamenilor buni și a companiilor faine.

Dezvoltarea personală duce la dezvoltarea organizației

Nu e nimic nou în titlul din stânga, o spune toată lumea. Doar că noi o facem altfel 😊

Principala valoare care ne leagă în echipa Training Hub este următoarea: nu credem că există oameni buni sau răi, ci doar oameni care încă nu și-au descoperit potențialul. Din acest motiv, am căutat să găsim metode de abordare a cursanților care să nu fie doar o înșiruire plictisitoare de informații – ci o oportunitate pentru ca omul din fața noastră să se deschidă, să se cunoască și să treacă la următorul nivel în cariera sa.

Prin urmare, toți trainerii The Training Hub sunt certificați ca Formator, Consilier pentru Dezvoltare personală și Specialist în Activitatea de Coaching. Ne asigurăm că nu irosim timpul și nu tăiem frunze la câini – ci scoatem la lumină abilități, afinități și talente care se găsesc deja în angajații oricărei firme.

Evităm organizarea de cursuri “Open”

Știm, pare ciudat, dar nu suntem fani de cursuri “open”, suntem fani de performanță și de jucători români participând (și câștigând) la niște Open-uri. La tenis 😊

Ne dorim să avem o cât mai mare pliere pe specificul muncii participanților la cursurile noastre, ne dorim să discutăm amănunțit exemple specifice. O structură de grupă de curs în care avem 15 oameni de la 10 companii este ceva ce ne-am dori să evităm. Ne plac rezultatele concrete chiar mai mult decât banii, ne plac cursanții fericiți că i-am ajutat în jobul lor mai mult decât cursurile cu concept general, aplicabile în proporție de 10% în fiecare dintre cele 10 companii de mai sus 😊

Tailor made, facem cursuri pentru tine

Încercăm să înțelegem compania, oamenii care o pun în mișcare, misiunea, viziunea și valorile ei. Croim programul de curs fix pentru compania ta, cu drag de oameni, cu respect pentru companie și cu focusare pe obținerea de rezultate sustenabile.